Opleidingen in impact

Hoeveel impact wil je?

Besluit je tot een opleiding? Je invloed wordt groter. Net als je natuurlijk leiderschap.

In onze opleidingen leer je praktische technieken. Je impact neemt toe. Hoe dat werkt? Je leert oprechte nieuwsgierigheid ontwikkelen, juist voor mensen die je van nature niet aanspreken. Daardoor leer je de ander kennen op een dieper niveau. Die ander gaat je hierdoor zien als meer waardevol en sympathiek. Als bijeffect wordt je eigen ego gecorrigeerd. Het is minder prominent aanwezig in je gesprekken. Blijf je pushen? Dan blijf je werken, leuren, sleuren, herhalen. Beheers je de pulltechnieken? Dan regisseer je je gesprekken en leun je achterover.

foto: Wilmar Dik

1 dag

SCHRIJVEN MET IMPACT
€ 650,-

De boodschap van je tekst is glashelder. Het belang ervan voor de lezer ook. Maar toch reageert die lezer niet. Of niet op de manier die jij wilt. In deze ééndaagse training leer je hoe dat komt. En hoe je ervoor zorgt dat de lezer reageert zoals jij wilt.

2 dagen

ADVISEREN MET IMPACT
€ 1.400,-

Je leert je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. Je komt beter in positie. Je wordt eerder betrokken door de (interne) klant en je levert daadwerkelijk toegevoegde waarde.

3 dagen

OPLEIDING TOT PRACTITIONER
€ 2.149,-

Als manager, professional of ondernemer leer je hoe je verbinding creëert in het onbewuste brein van de ander. Hoe je regie voert. Hoe je krachtig aan invloed wint. Onmisbaar voor mensen met visie, goede ideeën en kennis. 

3 dagen

Baas over je onbewuste
€ 1.500,-

Je gaat eigenlijk wel lekker en hebt veel voor elkaar in het leven. Daar heb je hard je best voor gedaan. En toch zijn er wel één of twee zaken waarin je graag succesvoller, gelukkiger, gezonder en impactvoller zou willen zijn. Maar wat je ook doet of probeert het lukt niet.

Leer wel (en snel) te bereiken wat je graag wilt en tot nu toe niet lukte.

4 dagen

OPLEIDING TOT MASTER
€ 3.249,-

Je hebt het ervaren. Je hebt gezien dat het werkt en merkt dat je invloed is toegenomen. Nu wil je meer. Technieken van hogere impactniveaus leren, ijzersterke relaties bouwen, al vanaf het eerste gesprek. Je wilt anderen coachen naar impact en gelijkwaardig samenwerken.

1 dag

BRUGDAG IMPACT

€ 625,-

Je hebt de training Adviseren met Impact gevolgd en je weet hoe je je invloed vergroot door te pullen. En nu wil je meer. Tijdens deze eendaagse training verdiep je je kennis met nieuwe technieken en inzichten. Zo ben je helemaal klaar voor de instap in de opleiding tot Master.

STRIPPENKAART

COACH-VLIEGUURTJES: PULLBEKWAAM! (STRIPPENKAART)

Ga een uur digitaal aan de slag met één van onze SI-professionals. Jouw praktijk, jouw behoefte staat centraal.

ONLINE COACHING

COACHING OP JE EIGEN ONBEWUSTE VOORKEUREN

Ga een uur digitaal aan de slag met één van onze SI-professionals. Jouw case, jouw praktijk, jouw behoefte staat centraal.

MAATWERK

DOELEN DIE ÉCHT VERANDERING BRENGEN!

Je wilt een verandering doorvoeren in je organisatie. Neem het onbewuste karakter van mensen mee in de doelstelling en zorg ervoor dat de verandering slaagt.

1 dag incompany

FEED FORWARD

Wat is het effect van feedback op onderlinge relaties? Precies, vaak niet zo best. In een dag respectvol, to the point en met de blik voorwaarts komen tot betere teamprestaties, samenwerking en onderlinge relaties.

2 dagen incompany

SAMEN VERANDEREN

Wat is jouw rol, houding en aanpak in verandering? En waarom vinden mensen veranderen zo moeilijk? Waarom zijn ze niet gevoelig voor jouw argumenten en ‘sense of urgency’? Wat is jouw aandeel in het voorkomen van weerstand? Dit en veel meer leer je in deze training.

logo-bsn-

Subconscious Impact is een vast onderdeel in de Executive MBA-programma’s van Business School Nederland & Keynote speaker voor Logeion, beroepsvereniging voor communicatie

Logo-Logeion-1-1024x400
“De insteek is fundamenteel en de tips zijn uitermate praktisch.”
Rens van Loon Hoogleraar Dialogica Leadership Universiteit van Tilburg

Maatwerk / incompany

Je hebt een team. Of meerdere teams. De hele dag communiceren mensen met elkaar. Voor teams en organisaties maken wij opleidingen op maat. Waar we teams vaak in opleiden?

  • Practitioner en master Subconscious Impact.
  • Adviseren met impact: voor interne en externe adviseurs en consultants die in positie willen komen.
  • Feedforward. Feedback werkt slechts zeer beperkt. Hoe coach je elkaar op een veilige manier naar groei?
  • Samen veranderen: hoe krijg je een team in beweging? Hoe laat je het samen de verandering vormgeven? Hoe ga je om met onbewuste weerstand? Lees meer over ‘Doelen die écht organisatieverandering brengen’
  • Meer rendement uit sales: hoe veeg je alle concurrentie van tafel?