Baas over je onbewuste

Je gaat eigenlijk wel lekker, maar toch...

“Wat een schat aan nieuwe inzichten. Mooie balans tussen luisteren en doen en vooral voelen. In deze training word je je bewust van jouw (belemmerende) overtuigingen, dat wat jij gelooft en denkt over jezelf.” 

Training Baas over je onbewuste

Je gaat eigenlijk wel lekker en hebt veel voor elkaar in het leven. Daar heb je hard je best voor gedaan. En toch zijn er wel één of twee zaken waarin je graag succesvoller, gelukkiger, gezonder en impactvoller zou willen zijn. Maar wat je ook doet of probeert het lukt niet.

Met nog harder werken kom je er niet. Want hoe vreemd het ook klinkt, jij staat niet bewust aan het stuur van je leven. Je onbewuste maakt keuzes voor je. Ja, ook de grote keuzes die je heel bewust denkt te maken.

Eigenlijk komt het erop neer dat we op een bepaalde manier zijn geconditioneerd. Vanuit een serie overtuigingen die we vaak al vroeg in ons leven ontwikkelen. Het resultaat? We hebben allerlei destructieve gedachten over onszelf en anderen. Ironischer wijs laat je daarmee deze gedachten werkelijkheid worden.

Wij hebben een manier gevonden om deze conditionering om te buigen. En wél (en snel) te bereiken wat je graag wilt en tot nu toe niet lukt. Die manier is gebaseerd op inzichten uit de psychologie en uit de kwantumfysica.

De sleutel voor succes? Stap 1 is dat je erkent dat je onbewuste keuzes voor je maakt…. 

Volgt de training Baas over je onbewuste en leer grip te krijgen op je onbewuste. En te bereiken wat je tot nu tot (nog) niet is gelukt.

Het resultaat is dat je succesvoller, gelukkiger, gezonder bent met meer zelfvertrouwen en zo een direct positieve invloed hebt op jouw omgeving en jouw organisatie. 

Relatie met Subconscious Impact

Met ons gedachtegoed Subconscious Impact helpen wij mensen anderen te bereiken in hun onbewuste. Daardoor kunnen mensen elkaar veel makkelijker vinden. Er ontstaan de mooiste oplossingen. En mensen leren onderweg hun eigen ego kennen en beteugelen.

Een prachtig gedachtegoed dus dat vooral in interactie met anderen succesvol is. Wat nu als we datzelfde gedachtegoed ook kunnen toepassen voor onszelf? En we onszelf kunnen (her)programmeren om zo succesvoller, gezonder en gelukkiger te zijn. En daarbij een inspirerend voorbeeld voor anderen te zijn?

Meer informatie over de training

Liever eerst persoonlijk contact? Laat dan een berichtje achter. We nemen graag contact met je op.

Trainingsdata

Nog niet bekend

investering

€ 1.500,- excl. btw en 
12,5 uur studiebelasting

Locatie

Kasteel De Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14, Baarn

Vooral voor

Wat vinden anderen?

Ik ben zeer dankbaar dat ik heb mogen deelnemen aan deze training. Wat een schat aan nieuwe inzichten. Mooie balans tussen luisteren en doen en vooral voelen. In deze training word je je bewust van jouw (belemmerende) overtuigingen, dat wat jij gelooft en denkt over jezelf. Als je blijft doen wat je deed krijg je wat je kreeg. Dit bewust maken, beïnvloeden en leren je onbewuste gedachten bij te stellen zorgt voor andere, positievere uitkomsten. Resultaat voor mij is vertrouwen op mijn eigen kunnen en plezier hebben in dat wat ik doe, ik heb zelf 100% invloed op dat wat ik wil bereiken dankzij krachtige methodieken en tools. Dankjewel Ilse, Harrie en de fantastische groep!
Yvette Ben Salem
Coach/trainer/mediator

Inschrijven

Inschrijven opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.