Schrijven met impact

voor het onbewuste brein

Schrijven met Impact

De boodschap van je tekst is glashelder. Het belang ervan voor de lezer ook. Maar toch reageert die lezer niet. Of niet op de manier die jij wilt. Hoe dat komt?

Mensen zijn in hoge mate onbewust. Dat betekent dat jij als schrijver onbewust schrijft: op een manier die voor jou handig of logisch is. Maar het betekent ook dat de lezer onbewust leest: hij interpreteert en reageert vanuit emotie. In de eendaagse training Schrijven met Impact leer je om bewust te schrijven. En dan wel voor het onbewuste brein van de lezer. Zodat die reageert zoals jij wilt.

Opzet training

Meer informatie

Liever eerst persoonlijk contact? Laat dan een berichtje achter. We nemen graag contact met je op.

Trainingsdata

  • 14 oktober 2024
  • 11 maart 2025
  • 14 oktober 2025

investering

€ 750,- excl. 21% BTW en
8 uur studiebelasting

Locatie

Kasteel De Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14, Baarn

Vooral voor

Wat vinden anderen?

Praktische en zeer efficiënte aanpak

Na de training Schrijven met Impact voor het onbewuste brein kunnen wij geen tekst meer schrijven zonder de gegeven tips in ons achterhoofd. Vanaf nu is geen enkele tekst meer hetzelfde. We zien ineens overal verbeterpunten. Het is ook leuk om nu samen met collega’s teksten te redigeren. Je kunt heel snel en makkelijk resultaten behalen na het volgen van deze training. Je krijgt tips en tricks die je direct kunt toepassen in allerlei soorten teksten. Van e-mails tot aan social media teksten! Het zijn schrijftechnieken die moeten klikken. Als die klik er eenmaal is kun je er niet meer omheen. Interessant voor iedereen die wel eens een mail stuurt of een andere tekst waarvan je wil dat anderen deze echt lezen. En helemaal mooi als ze lezer vervolgens ook in actie komt. Voor iedereen dus!
Alle medewerkers van Leerpunt KOEL

Inschrijven

Na het versturen van het formulier ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Ontvang je deze bevestiging niet binnen 1 dag? Neem dan contact met ons op via

Inschrijven training Schrijven met Impact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.