Opleiding tot Practitioner

VOOR MEER IMPACT

“Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.”​

Practitioner Subconscious Impact

Je wilt anderen bereiken.
Hen de waarde van jouw advies of standpunt laten inzien.
Samen tot een beter resultaat komen…

Maar soms lijkt het alsof de ander je niet gehoord heeft. Terwijl je je standpunt toch zo duidelijk voor het voetlicht had gebracht. Hoe zorg je ervoor dat jouw inbreng op waarde wordt geschat? Hoe versterk je de relatie? Hoe vergroot je je impact?

Volg de opleiding tot Practitioner. En leer om mensen te bereiken in hun onbewuste en dáár verandering tot stand te brengen.

Opzet training

Vervolg?

Wil je na deze training meer? Technieken van hogere niveaus leren. IJzersterke relaties opbouwen, al vanaf een eerste gesprek. Wil je ervoor zorgen dat je invloed maximaal is? Dit leer je tijdens onze opleiding tot Master. Na deze opleiding heb je de ‘zwarte band’ in SI. Lees meer over de opleiding tot Master.

Meer informatie

Liever eerst persoonlijk contact? Laat dan een berichtje achter. We nemen graag contact met je op.

Coach-vlieguurtjes: pullbekwaam!

Onbewust, push, pulltechnieken… De theorie rondom Subconscious Impact heb je te pakken. De eerste successen zijn een feit. Maar af en toe voelt het nog houterig. Zoekend. Je wilt graag wat vlieguurtjes maken. Dan kan je een strippenkaart afnemen. Een van onze SI-professionals gaat een uur digitaal met je aan de slag: jouw praktijk, jouw behoefte staat centraal.

Trainingsdata

2 sept 2024
23 sept 2024
14 oktober 2024
Den Bosch

4 nov 2024
25 nov 2024
16 december 2024
Baarn

10 maart 2025
31 maart 2025
14 april 2025
Den Bosch

12 mei 2025
2 juni 2025
23 juni 2025
Baarn

11 sept 2025
29 sept 2025
13 oktober 2025
Baarn

investering

€ 2.149,- excl. 21% BTW en 21 uur studiebelasting

Locatie

De Zandkamer
Koninginnenlaan 3
's-Hertogenbosch

of

Kasteel De Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
Baarn

Vooral voor

Wat vinden anderen?

Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.
Mark Blok
Director Corporate Affairs, Heineken
Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden
Myriam Heffels
Manager Interne Communicatie
Waar ik van genoten heb, en vooral veel van geleerd heb, is het feit dat beide trainers continu doen wat ze zeggen. Dat maakt het heel inzichtelijk en begrijpelijk. Ik vond elke seconde leerzaam en leuk.
Yolanda Wubben
Trainer/coach Commotie

Inschrijven

Inschrijven Opleiding tot Practitioner

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.