Feed Forward

CONSTRUCTIEF AANSPREKEN VOOR MEER IMPACT

Feed forward: constructief aanspreken

Hoe doen jullie dat in je team of in je organisatie, elkaar aanspreken? Klopt het dat je dat doet door feedback te geven en daar wellicht bij aan te geven wat het met jou doet?

Zo leren we dat inderdaad. Wat is het effect op de onderlinge relaties? Precies, vaak niet zo best. Collega’s voelen zich aangevallen en herkennen de feedback niet. Wat nu als er een manier was om elkaar aan te spreken, op zo’n manier dat de relatie sterk blijft, nee zelfs sterker wordt? En die is er. In een dag respectvol, to the point en met de blik voorwaarts komen tot betere teamprestaties, samenwerking en onderlinge relaties.

Opzet training

Investering

Deze training wordt uitsluitend incompany gegeven. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Meer informatie

Investering

Afhankelijk van het aantal deelnemers

Locatie

Incompany

Wat vinden anderen?

Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.
Mark Blok
Director Corporate Affairs, Heineken
Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden
Myriam Heffels
Manager Interne Communicatie
Waar ik van genoten heb, en vooral veel van geleerd heb, is het feit dat beide trainers continu doen wat ze zeggen. Dat maakt het heel inzichtelijk en begrijpelijk. Ik vond elke seconde leerzaam en leuk.
Yolanda Wubben
Trainer/coach Commotie

Inschrijven

Inschrijven opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.