Dialooggericht Communiceren – basisopleiding

VOOR TOEZICHTHOUDERS

Dialooggericht communiceren voor toezichthouders - basisopleiding

Je bent (al enige tijd) toezichthouder en kent je vak. Maar het lijkt wel of de verantwoordelijkheid voor veilige, pedagogisch verantwoorde en gezonde kinderopvang bij jou ligt. In plaats van daar waar hij hoort te liggen.

Uitleggen, argumenteren, dreigen of dwingen helpen niet. Hoe creëer je toch die impact? In de training Dialooggericht Communiceren leer je om je gesprekspartner (beroepskracht, locatiemanager, houder of gastouder) te bereiken via een andere route dan logica, zoals heldere uitleg over risico’s, adviezen en goede argumenten. Je leert om een constructieve dialoog aan te gaan. Je leert om je gesprekspartner écht te bereiken! 

Opfris en verdieping

De basisopleiding Overtuigend Communiceren heb je al eens gevolgd. Je weet dus ook dat je handiger kunt pullen dan pushen… Hoe zit het ook alweer precies? 

Lees meer over Dialooggericht communiceren – Opfris en verdieping

Locatie

De trainingslocatie is bij je eigen lokale GGD (als die een geschikte locatie heeft).

Aantal deelnemers

Per groep nemen er minimaal 6, maximaal 12 toezichthouders deel. 

Investering

€ 6.900 per groep, voor 2 dagen. Dit is inclusief een op maat gemaakt programma en voorbereidend gesprek om de behoefte te inventariseren.

Wel komen hier nog projectkosten à  € 650,- voor een training van één groep en reiskosten voor de trainer bij van max. € 200, afhankelijk van de locatie. 

speciaal voor

Aanvragen

Na het versturen van het formulier ontvang je een bevestiging van je aanvraag. Ontvang je deze bevestiging niet binnen 1 dag? Neem dan contact met ons op via

Dialooggericht communiceren

  • Jouw gegevens

  • Factuurgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.