Samen veranderen

LEER OMGAAN MET WEERSTAND

Samen veranderen - van trekken naar betrekken

Je bent leidinggevende, changemanager of implementatiemanager.
De volgende verandering dient zich aan.
Of jij die ‘even’ wilt managen.
Je voelt al aan hoe de mensen gaan reageren.
Het is aan jou om er een succes van te maken.

Weerstand te lijf gaan? Natuurlijk. Maar first things first… Namelijk, wat is jouw rol, houding en aanpak in de verandering? En… waarom vinden mensen veranderen eigenlijk zo moeilijk? Waarom zijn ze niet gevoelig voor jouw goede argumenten en ‘sense of urgency’? Oftewel: wat is jouw aandeel in het voorkomen van weerstand? En vervolgens: hoe betrek je mensen? Hoe krijg je ze enthousiast? En tot slot: hoe ga je op een effectieve en professionele manier om met weerstand? Je leert het in deze training.

We werken praktijkgericht: geen theoretische modellen, maar gedeelde ervaring uit de weerbarstige praktijk.

Volg de training Samen Veranderen – Van Trekken naar Betrekken. En leer om mensen op een professionele manier zo enthousiast mogelijk te maken voor een verandering. Zonder zelf hard te werken… De training duurt 2 dagen.

De training is op dit moment alleen in company beschikbaar.

Opzet training

Meer informatie

Graag eerst persoonlijk contact? Laat dan een berichtje achter. We nemen graag contact met je op.

Investering

Afhankelijk van het aantal deelnemers

Locatie

Incompany

Vooral voor

Wat vinden anderen?

Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.
Mark Blok
Director Corporate Affairs, Heineken
Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden
Myriam Heffels
Manager Interne Communicatie
Waar ik van genoten heb, en vooral veel van geleerd heb, is het feit dat beide trainers continu doen wat ze zeggen. Dat maakt het heel inzichtelijk en begrijpelijk. Ik vond elke seconde leerzaam en leuk.
Yolanda Wubben
Trainer/coach Commotie

Inschrijven

Inschrijven opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.