Wie wij zijn?

Maak kennis met SI

Subconscious Impact is een initiatief van Harrie van den Berg, Genieke Hertoghs en Ilse van Ravenstein. Harrie en Genieke zijn de grondleggers van het gedachtegoed en schreven er een boek over. Met veel plezier en trots hebben zij de krachten gebundeld met Ilse. Haar scherpe visie, ondernemerschap en ervaring in de (interne) communicatie zorgt voor een prachtige match.

Subconscious Impact is een vast onderdeel in de Executive MBA-programma’s van Business School Nederland & Keynote speaker voor Logeion, beroepsvereniging voor communicatie

De grondleggers

Harrie van den Berg

is 30 jaar lang bezig geweest met de rol van het onbewuste. Hij trainde en coachte mensen om meer impact te krijgen in het onbewuste. Hij gebruikte zijn onbewuste invloed om twee zonen die langer zijn dan hij in het gareel te houden. Bovendien at hij de twee buitenste dropjes van een rol Lakrisal niet op om onduidelijke redenen. Harrie, we gaan je missen!

Genieke Hertoghs

“Bizar hoe mensen onhandig en lomp met elkaar communiceren. We pushen vaak met de beste intentie. Alleen landt de boodschap niet. Hoe je de ander bereikt in zijn onbewuste besliscentrum, daar werk ik aan. Met liefde en plezier!”

Ilse van Ravenstein

“Als mensen stoppen met pushen, dan ziet de wereld er een stuk mooier uit. Ik merk dat er dan ineens antwoorden zijn op lastige vraagstukken. Dat meningsverschillen verdwijnen. En relaties verdiepen.”

Onze lieve collega Harrie van den Berg is plots overleden.

Harrie is founding father van het gedachtegoed Subconscious Impact. Een heldere, gevatte en buitengewoon intelligente man. Hij bracht altijd een nieuw perspectief in beeld, nét buiten alle gebaande paden. Hij was een kei in het lanceren van nieuwe ideeën. Altijd rondom het onbewuste brein waarop hij 35 jaar lang studeerde.

Zonder hem was ons gedachtegoed over hoe je elkaar écht bereikt nooit tot stand gekomen. En hadden we nooit een stapje op weg naar wereldvrede gezet. Ons tweede gezamenlijke boek over onbewuste programmering en het effect daarvan op interactie stond in de steigers. Het bruiste volop bij ons allebei.

Harrie heeft op zoveel mensen wezenlijke impact gehad. Hij heeft veel mensen getraind en gecoacht op zakelijk en persoonlijk vlak. Hij vormde een belangrijk baken op een cruciaal punt in hun leven. 

Een stoere, robuuste en wat mysterieuze man aan de buitenkant. Een grappige en vooral eindeloos lieve man aan de binnenkant.

Lieve Harrie, we gaan je vreselijk missen. We dragen jou, je wijsheid en inspiratie verder de wereld in.

Liefs, je SI-collega’s

Het team

Liset Strijker

Associate partner, trainer/coach

Maud van de Ven

Interventiedeskundige, trainer/coach

Petra Mooring

Trainer/coach

Selma Speksnijder

Trainer/coach

Jaap van den Berg

Trainer

Wietske van Gurp

Trainer

Maarten Hollander

Trainer

Léon Koek

Trainer

Tamara Hoevers

Trainer

Paula van ‘t Geloof

Managementassistent

Hilde Bakx

Administratief medewerker

Foto Vanessa Hoffmann
Vanessa Hoffmann

Administratief medewerker

Onze visie op trainingen geven

Onze trainers hebben we geselecteerd omdat ze talent hebben. Zij besloten om zich te committeren en hebben duizenden vlieguren gemaakt in ons gedachtegoed. Ze doorvoelen en doorleven de materie. Ze passen op hoog niveau toe wat ze cursisten leren. 

Met onze aanpak durven wij te garanderen dat we een perfecte voedingsbodem opleveren voor het ontwikkelen van nieuw gedrag. Dat de cursisten weten hoe ze het nieuwe gedrag in de praktijk brengen.

Wat er vervolgens nog nodig is? Het stimuleren van het nieuwe gedrag in de dagelijkse praktijk. Alleen dan zal er een permanente en effectieve gedragsverandering ontstaan. We zien een training dan ook als een ontwikkelinterventie in een groter ontwikkeltraject.

> Lees onze hele visie op trainingen geven en hoe we dat doen

Samenwerking met Involve

Naast ons vaste team trainers, werken wij nauw samen met ons partnerbedrijf Involve. Het enige bureau in Nederland dat volledig gespecialiseerd is in interne communicatie. Samen met Involve dragen wij ons gedachtegoed uit.

Ons team versterken?

Ben je enthousiast? Heb je relevante ervaring? En is er een klik? Dan kun je je laten opleiden tot trainer. Samen met ons draag je dan het gedachtegoed uit en help je anderen aan meer impact. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

CONTACT

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk contact over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.