Adviseren met impact

GEEF JE SENIORSTATUS MEER INHOUD

“Dit is de beste training die ik ooit gevolgd heb. Met wat ik geleerd heb in de training Adviseren met Impact – mondelinge en schriftelijke vaardigheden merk ik direct effect in mijn eigen praktijk.”

Adviseren met Impact

Je bent al enige tijd adviseur en kent je vak.
Je geeft verantwoorde en goed onderbouwde adviezen.
Nu heb je de wens om je seniorstatus meer inhoud te geven.

In de training Adviseren met Impact groeien professionals van adviseurs die kennis aanbieden naar senior adviseurs die worden gezien als sparringpartner met grote toegevoegde waarde. Je leert om je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. Je komt beter in positie. Je wordt eerder betrokken door de (interne) klant. Je levert daadwerkelijk toegevoegde waarde.

We werken praktijkgericht: geen theoretische modellen, maar gedeelde ervaring uit de weerbarstige praktijk.

Volg de training Adviseren met Impact. En leer om je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. De training duurt 2 dagen.

Opzet training

Vervolg

Wil je na deze training verder? Met onze ééndaagse Brugdag Impact ben je Practitioner en ben je er klaar voor om in te stormen in de opleiding tot Master.
Lees meer over de Brugdag Impact

Meer informatie over de training

Liever eerst persoonlijk contact? Laat dan een berichtje achter. We nemen graag contact met je op.

Trainingsdata

  • 17 okt en 12 nov 2024

  • 10 maart en 7 april 2025
  • 10 sept en 6 okt 2025

investering

€ 1.400,- excl. btw en
14 uur studiebelasting

Locatie

Kasteel De Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14, Baarn

Vooral voor

Wat vinden anderen?

"Dit is de beste training die ik ooit gevolgd heb. Met wat ik geleerd heb in de training Adviseren met Impact – mondelinge en schriftelijke vaardigheden merk ik direct effect in mijn eigen praktijk."
NICOLE BARNHOORN
Jurist vergunningverlening Gemeente Katwijk
Afgelopen periode volgden wij de training Adviseren met Impact, gegeven door trainer Liset Strijker. Gedeeltelijk live en gedeeltelijk online. En (hier volgt een push): wil je echt dat jouw advies impact heeft? Volg dan deze waardevolle en leerzame training. Wij zijn er in elk geval heel tevreden over én blij mee. Want wat heeft Liset ons veel geleerd. Pushen en pullen, de scope onderzoeken, de regie pakken en iemand verleiden om jouw kant op te bewegen. Het wordt allemaal duidelijk toegelicht en geoefend met voorbeeldzinnen, casussen en de nieuwste psychologische inzichten. Liset is een zeer ervaren en enthousiaste trainer. Ze kan snel schakelen, geeft direct toepasbare tips en na de training ga je weer vol energie aan de slag. Volgen dus die training (en dit is een directieve opdracht). Het liefst zouden wij dat elk jaar wel willen doen!
MONIQUE NEVE & JACOLINE VAN RIJN
Communicatieadviseur, gemeente Gouda
Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden
Myriam Heffels
Manager Interne Communicatie
Waar ik van genoten heb, en vooral veel van geleerd heb, is het feit dat beide trainers continu doen wat ze zeggen. Dat maakt het heel inzichtelijk en begrijpelijk. Ik vond elke seconde leerzaam en leuk.
Yolanda Wubben
Trainer/coach Commotie
Recent hebben we met ons team een tweedaagse training Subconscious Impact gevolgd. En dat was ongelofelijk confronterend (je krijgt meer dan eens een flinke spiegel voorgehouden) én leerzaam. Genieke leert je echt te luisteren, je te verdiepen in het perspectief van de ander en zodoende 'in positie te komen' als adviseur. De aanpak van Genieke zorgt voor een veilige sfeer, waarin je echt kunt leren en... aan den lijve ondervindt wat er gebeurt als je vanuit je eigen perspectief denkt of een gesprek voert. Namelijk niks dat echt impact heeft. Genieke helpt je om echt verbinding te maken met je gesprekspartners. Niet eenvoudig, er zijn tal van valkuilen, maar Genieke geeft je handvatten die je direct kunt toepassen en vertelt je ook haarfijn waar je nog kunt verbeteren.
Jaap de Bruijn
Stakeholdermanager (team lead engagement - bestuursadviseur - netwerkwerker) Coöperatie VGZ

Inschrijven

Na het versturen van het formulier ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Ontvang je deze bevestiging niet binnen 1 dag? Neem dan contact met ons op via

Inschrijven training Adviseren met Impact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.