Subconscious Impact
menu

Adviseren met impact

GEEF JE SENIORSTATUS MEER INHOUD

Adviseren met Impact

Je bent al enige tijd adviseur en kent je vak.
Je geeft verantwoorde en goed onderbouwde adviezen.
Nu heb je de wens om je seniorstatus meer inhoud te geven.

In de training Adviseren met Impact groeien professionals van adviseurs die kennis aanbieden naar senior adviseurs die worden gezien als sparringpartner met grote toegevoegde waarde. Je leert om je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. Je komt beter in positie. Je wordt eerder betrokken door de (interne) klant. Je levert daadwerkelijk toegevoegde waarde.

We werken praktijkgericht: geen theoretische modellen, maar gedeelde ervaring uit de weerbarstige praktijk.

Volg de training Adviseren met Impact. En leer om je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. De training duurt 2 dagen.

Opzet training

Vervolg

Wil je na deze training verder? Met onze ééndaagse Brugdag Impact ben je Practitioner en ben je er klaar voor om in te stormen in de opleiding tot Master.
Lees meer over de Brugdag Impact

Meer informatie over de training

Liever eerst persoonlijk contact? Laat dan een berichtje achter. We nemen graag contact met je op.

Trainingsdata

  • Dag 1: 16 maart 2023
  • Dag 2: 3 april 2023

investering

€ 1.400,- excl. btw

Locatie

Kasteel De Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14, Baarn

Vooral voor

Wat vinden anderen?

Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.
Mark Blok
Director Corporate Affairs, Heineken
Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden
Myriam Heffels
Manager Interne Communicatie
Waar ik van genoten heb, en vooral veel van geleerd heb, is het feit dat beide trainers continu doen wat ze zeggen. Dat maakt het heel inzichtelijk en begrijpelijk. Ik vond elke seconde leerzaam en leuk.
Yolanda Wubben
Trainer/coach Commotie

Inschrijven

Inschrijven opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.