Opleiding tot Master

Master Subconscious Impact

Je hebt het ervaren
Je hebt gezien dat het werkt
Je merkt dat je invloed is toegenomen…

En nu wil je meer. Je wilt technieken van hogere niveaus leren. IJzersterke relaties opbouwen, al vanaf een eerste gesprek. Je wilt ervoor zorgen dat je invloed maximaal is.

Tijdens de opleiding tot Master leer je in vier dagen om:

  • in gewone situaties vloeiend te pullen op het niveau ‘onbewust bekwaam’.
  • in –voor jou- lastige situaties te blijven pullen (bijvoorbeeld hoogoplopende emoties) op het niveau ‘bewust bekwaam’.
  • nog sterkere relaties met en maximaal krediet op te bouwen bij sleutelfiguren.
  • nieuwe technieken eigen te maken op een nog hoger niveau.

Na de opleiding heb je de ‘zwarte band’ in SI. Na deze opleiding kun je overwegen om door te ontwikkelen naar Coach of Trainer.

Opzet training

Meer informatie

Liever eerst persoonlijk contact? Laat dan een berichtje achter. We nemen graag contact met je op.

Coach-vlieguurtjes: pullbekwaam!

Onbewust, push, pulltechnieken… De theorie rondom Subconscious Impact heb je te pakken. De eerste successen zijn een feit. Maar af en toe voelt het nog houterig. Zoekend. Je wilt graag wat vlieguurtjes maken. Dan kan je een strippenkaart afnemen. Een van onze SI-professionals gaat een uur digitaal met je aan de slag: jouw praktijk, jouw behoefte staat centraal.

Trainingsdata

  • 20 feb, 12 maart, 4 april, 25 april 2024

investering

€ 3.249- exclusief 21% btw

Locatie

Kasteel De Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14, Baarn

speciaal voor

Wat vinden anderen?

Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.
Mark Blok
Director Corporate Affairs, Heineken
Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden
Myriam Heffels
Manager Interne Communicatie
Waar ik van genoten heb, en vooral veel van geleerd heb, is het feit dat beide trainers continu doen wat ze zeggen. Dat maakt het heel inzichtelijk en begrijpelijk. Ik vond elke seconde leerzaam en leuk.
Yolanda Wubben
Trainer/coach Commotie

Inschrijven

Na het versturen van het formulier ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Ontvang je deze bevestiging niet binnen 1 dag? Neem dan contact met ons op via

Inschrijven opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.