Subconscious Impact
menu

Tem je ego – online

in 8 uur geef je je persoonlijke geluk en zakelijke succes de ruimte

Herken je dat?

Je werkt al je hele professionele leven aan het versterken van je (vak)kennis, het opdoen van ervaring én aan je eigen vaardigheden. En toch… Je komt steeds weer in van die situaties terecht waarbij je denkt: wat houd me toch tegen? Er lijkt een onzichtbare rem te zijn. En guess what? Die rem ben je zelf. Of eigenlijk je ego. Wil je die er af gooien dan is deze compacte training dé oplossing. Hier leer je, hoe je je ego temt en zo je persoonlijke geluk en zakelijke succes volledig de ruimte geeft.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt een gratis eerste module en als je wilt volg je vervolgens vijf compacte modules. Met video’s, korte oefeningen en een enkele quiz kun je in totaal in een kleine acht uur jezelf overwinnen. Hoe lang je over die acht uur doet is helemaal aan jou.
  • Korte en langere filmpjes van de twee trainers, Harrie van den Berg en Ilse van Ravenstein met opdrachten, achtergronden, theorie en duiding.
  • Een werkboekje met diverse reflectie oefeningen, een test en een aantal invuloefeningen geven veel mogelijkheid tot toepassing van de opgedane kennis.
  • En dan is er het allerbelangrijkste: de oefening in de praktijk. Met de technieken, hulpmiddelen en tips die we je aanreiken.

Investering

€ 90,75 excl. 21% BTW

Locatie

online, in je eigen tijd

Vooral voor