Vanaf nu altijd hulp bij de hand  Hoe je pullen meer eigen maakt?

Kies voor onze app: Impact: onzichtbare invloed Je kent de kracht van pullen. Je snapt hoe het zorgt voor verbinding en veiligheid. Je begrijpt hoe pull je helpt om je eigen advies soepel te laten landen. Je voelt hoe het bijdraagt aan persoonlijk leiderschap. Maar nu nog DOEN! En dat blijkt in de praktijk zo verdraaid lastig. Want steeds betrap je jezelf erop dat je moet zoeken naar goede doorvragen. Dat je support achterwege blijft als iemand iets vertelt waar je het niet mee eens bent. Dat de een na de andere gesloten vraag je mond uitrolt.

Wat heb je aan een app?

Wellicht is de Impact-app wat voor je. Het is een app die je downloadt in de appstore. Op je telefoon heb je altijd een pull-hulpje dicht op het lijf.

De app heeft twee belangrijke functies:

  1. Het is een mini-bibliotheek: je vindt de basis pulltechnieken uitgelegd in filmpjes. En je vindt verschillende voorbeelden van lastige gesprekken met een mini-pullstrategie. Ook kun je rustig wat nieuwe inzichten tot je nemen via de blogjes waarvan je -als je dat instelt- een reminder krijgt als er een nieuwe blog verschijnt.
  2. Het is een continue reminder. Je ontvangt 1x per week een reminder: tips, tekstjes, filmpjes of challenges voor die dag. Die reminders komen op je telefoon binnen als push-notificatie. Ze zorgen ervoor dat je steeds weer pull-scherpte hebt. Het helpt je om het pullen in je dagelijkse praktijk te brengen. 

Hoe werkt het?

  1. Vraag hieronder een unieke inlogcode aan.
  2. Je gaat naar de appstore en zoekt de app Impact: onzichtbare invloed. De app draait op Android en iOs.
  3. Je downloadt de app.
  4. Je logt in met je e-mailadres en je unieke inlogcode. Je hebt nu een jaar lang de beschikking over de app.
  5. Je gebruikt hem naar hartenlust! 😊
  6. Aan het eind van het jaar krijg je een reminder van ons. Op basis daarvan bepaal je of je hem wilt verlengen.

Wat kost de app?

De app kost € 5,99 per maand (ex 21% btw). Je schaft hem voor een jaar aan.

Voor wie is de app handig?

De app is ideaal:

 1. Als je al eens een training of opleiding van ons hebt gevolgd.
 2. Als je nog niet door ons bent opgeleid, maar wel wil winnen aan impact en persoonlijke effectiviteit. Voor jou is het handig om de app aan te schaffen samen met het boek Don’t push me! (maart 2023). Zo haal je het maximale uit deze twee methoden.

App Impact: onzichtbare invloed

Ja, ik wil graag een unieke toegangscode voor de app Impact: onzichtbare invloed. De app kost € 5,99 per maand (ex 21% btw). Ik schaf 'm voor één jaar aan.

Naam