Overtuigend Communiceren – basis en opfris/verdieping

VOOR TOEZICHTHOUDERS

Overtuigend communiceren - basis

Je bent (al enige tijd) toezichthouder en kent je vak. Maar het lijkt wel of de verantwoordelijkheid voor veilige, pedagogisch verantwoorde en gezonde kinderopvang bij jou ligt. In plaats van daar waar hij hoort te liggen. Uitleggen, argumenteren, dreigen of dwingen helpen niet. Hoe creëer je toch die impact?

In de training Overtuigend Communiceren leer je om je gesprekspartner (beroepskracht, locatiemanager, houder of gastouder) te bereiken via een andere route dan logica, een heldere uitleg over risico’s, adviezen en goede argumenten. Je leert om een constructieve dialoog aan te gaan. Je leert om je gesprekspartner écht te bereiken!

Overtuigend communiceren - opfris en verdieping

De basisopleiding Overtuigend Communiceren heb je al eens gevolgd. Je weet dus ook dat je handiger kunt pullen dan pushen… Maar zo nu en dan betrap je jezelf erop dat je toch in de hitte van de strijd wilt uitleggen, beargumenteren en overtuigen. En terwijl je dat doet, voel je: ‘dit is zinloos!’.

Hoe zit het ook alweer precies? Hoe krijg ik meer overtuigingskracht door te pullen? Welke pulltechnieken zijn er ook alweer? En hoe gebruik ik ze in lastige situaties? In een korte training van een dag fris je alle basisstof weer
op en verdiep je je gespreksvaardigheden in lastige situaties.

Opzet van de training

Locatie

Incompany

Aantal deelnemers

Per groep nemen er maximaal twaalf toezichthouders deel. Het minimum ligt op zes deelnemers.

Investering

Afhankelijk van aantal deelnemers en locatie. 

speciaal voor

Inschrijven

Inschrijven opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.