Boek uit? Of ben je niet zo’n lezer? 

Geeft niets. In beide gevallen hebben we goed nieuws: wij geven ook trainingen die verder gaan waar het boek is gebleven. Trainingen in het gedachtegoed van Subconscious Impact (SI). Een bewezen aanpak die bestaat uit 35 gesprekstechnieken die je snel kunt leren waarmee je mensen in beweging krijgt.

Besluit je tot een opleiding? Je invloed wordt groter. Net als je natuurlijk leiderschap.​

2 dagen

ADVISEREN MET
IMPACT
€ 1.400,-​

Je leert je advies tien keer krachtiger te maken door het onbewuste van je klant mee te nemen. Je komt beter in positie. Je wordt eerder betrokken door de (interne) klant en je levert daadwerkelijk toegevoegde waarde.

 

3 dagen

OPLEIDING TOT
PRACTITIONER
€ 2.149,-

Als manager, professional of ondernemer leer je hoe je verbinding creëert in het onbewuste brein van de ander. Hoe je regie voert. Hoe je krachtig aan invloed wint. Onmisbaar voor mensen met visie, goede ideeën en kennis. 

4 dagen

OPLEIDING TOT
MASTER
€ 3.249,-

Je hebt het ervaren. Je hebt gezien dat het werkt en merkt dat je invloed is toegenomen. Nu wil je meer. Technieken van hogere impactniveaus leren, ijzersterke relaties bouwen, al vanaf het eerste gesprek. Je wilt anderen coachen naar impact en gelijkwaardig samenwerken.

WAT VINDEN ANDEREN?

Deze training kan ik echt aan iedereen aanbevelen (wereldvrede, ik ga ervoor!) en dat zal ik met veel plezier ook voor jullie blijven doen! Toch zullen vooral adviseurs, servicemedewerkers, managers, ondernemers, iedereen die in een gespreksrol zit en die verbinding of resultaat wil bereiken bij de ander, zich aangesproken voelen. En die zou ik het ook zeer zeker allemaal aanbevelen. Overigens ook heel zinvol voor iedereen die kinderen mag opvoeden
“Dit is de beste training die ik ooit gevolgd heb. Met wat ik geleerd heb in de training Adviseren met Impact – mondelinge en schriftelijke vaardigheden merk ik direct effect in mijn eigen praktijk.”
“Bewust aan de slag met het onbewuste… stel je eens voor wat je dan kunt bereiken. De kracht van de echte leiders is dat ze hun eigen ego kunnen uitschakelen om de scope van de ander te ontdekken. SI gaat over verbinding, vergroten van het denkvermogen en…. over jezelf kwetsbaar durven opstellen. Juist door je bewust te zijn van de onbewuste voorkeuren van de ander en jezelf, kom je dichter tot elkaar en voel je echt connectie.”​

MAATWERK / INCOMPANY

Je hebt een team. Of meerdere teams. De hele dag communiceren mensen met elkaar. Voor teams en organisaties maken wij opleidingen op maat. Waar we teams vaak in opleiden?

  • Practitioner en master Subconscious Impact.
  • Adviseren met impact: voor interne en externe adviseurs en consultants die in positie willen komen.
  • Feedforward. Feedback werkt slechts zeer beperkt. Hoe coach je elkaar op een veilige manier naar groei?
  • Samen veranderen: hoe krijg je een team in beweging? Hoe laat je het samen de verandering vormgeven? Hoe ga je om met onbewuste weerstand? Lees meer over ‘Doelen die écht organisatieverandering brengen’
  • Meer rendement uit sales: hoe veeg je alle concurrentie van tafel?

WIJ SCHRIJVEN EN PRATEN ER GRAAG OVER!